You are currently viewing ФЛУМАСТЕР ЗА ЗАЛИЧАВАНЕ НА ДРАСКОТИНИ – ИСТИНА ЛИ Е?

ФЛУМАСТЕР ЗА ЗАЛИЧАВАНЕ НА ДРАСКОТИНИ – ИСТИНА ЛИ Е?

Много хора се чудят какво представлява и за какво се използва Fix it pro флумастера за заличаване на драскотини по боята на автомобила. Тази статия е написана с цел да разясни тези въпроси.

Написаното в този текст се базира на мнения на хора, ползвали продукта и на тестове направени с него.

Fix it pro флумастера за заличаване на драскотини стана доста популярен при рекламирането му от ТВ магазините в България. Там се твърди, че заличават изключително лесно с едно нанасяне драскотини по боята на автомобила. Много хора се питат „заслужава ли си“. Разбира се в такъв вид реклами винаги има подвеждане и ограничена конкретна информация.

Истината е, че заличава драскотини, но до тук с оптимизма. Работата с флумастера започва с поставянето на специалното връхче и напомпването му с течността, която се съдържа в него. Нужни са около 60 натискания, за да се напои добре (а това отнема време), след което може да се нанася. Обикновено едно минаване с писеца върху драскотината трябва да е достатъчно, но при необходимост се повтаря. След тази процедура, излишъка от подобното на смола вещество, трябва добре да се изтрие от околната повърхност, защото може да остави следи, особено ако се замърси или напраши. След всичко това са необходими няколко часа за пълното изсъхване. Както разбираме, процедурата не е толкова елементарна. Освен това флумастера може да работи само с ограничени драскотини – такива, които са засегнали основно лака на автомобила и не са достатъчно дълбоки за да стигнат до метала. Това е предвидимо и логично, тъй като във веществото, заличаващо драскотини, няма боя. Като заключение ефекта му е подобен на пастиране, но за повечето хора по-лесен за изпълнение. Много хора остават разочаровани, поради заблуждаващите рекламни кампании, които не разясняват точния ефект на продукта.

Можем ли да кажем, че флумастера си струва да бъде закупен от телевизионна оферта? По-скоро не. Надценките при ТВ базираните продажби са огромни и това, което получаваме, не е това за което плащаме.
И все пак инструмента върши определена работа. Подходящ е за заличаване на малки надрасквания и следи. Това е работещ продукт с подвеждаща реклама.

Можете да закупите Fix It Pro флумастер за заличаване на драскотини от онлайн магазин www.djadjite.com на далеч по-разумна цена.

Очаквам вашите коментари и въпроси относно статията или продукта.

Вашият коментар