10-ТЕ НАЙ-ПРОДАВАНИ СТОКИ В DJADJITE.COM

Това са десетте най-продавани стоки от както сме отворили онлайн магазина в началото на 2010 година до публикуването на тази статия / 2012 г.

#10 Акумулаторна батерия ААА 1. 2V 1800mAh
 Най-масово използвания стандарт батерии у нас. Акумулаторната технология, ни спестява пари от обикновените батерии, още след второто им зареждане, поради ниската им цена, а тези могат да издържат до 1000 презареждания.
#9 Адаптер: Sony Ericsson -> 3.5 mm Аудио жак
Липсата на стандартен 3.5мм аудио жак при сони ериксоните, определено създава големи ограничения при нуждата от нови слушалки. Този адаптер премахва точно това ограничение.
#8 Масажираща пеперуда – за тренировка или отслабване
Популярната съкращаваща мускулите пеперуда, рекламирана преди години в ТВ рекламите, където цените са многократно завишени с цел бърза печалба. Разликата тук е, че цената е реалната.
#7 Химикал с електрошок
Забавната концепция за номер с химикалката, която пуска ужасен, болезнен ток на нищо неподозиращата жертва, която иска да го „включи“.
#6 Модни очила без диоптер 3
Интересен, сексапилен моден аксесоар, подходящ за различни случаи, забавления, партита и т.н.
#5 Слушалки тип тапички (3.5mm) за MP3, MP4, PDA, iPod и други
Единствените слушалки, които предлагаме. Добре изолиращи от околния шум с гумените уплътнения, възпроизвеждащи добро качество и на много добра цена.
#4 Fix It Pro – Флумастер за заличаване на драскотини
Също популярен продукт от ТВ рекламите, който все още представлява голям интерес. Почти всеки автомобил има драскотини по купето си по ред причини. Флумастера може да заличи тези, които не са стигнали твърде на вътре в боята.
#3 Дигитален Крачкомер
Сравнително прост електронен уред за броене на човешки крачки. Полезен инструмент за всеки който тренира кардио, при походи, разходки и за хора, които искат да следят движението си или изгорените калории. Съвкупността от широкото му приложение, ценната информация, която предоставя и изключително ниската цена, го правят трети в класацията.
#2 Модни очила без диоптър
Модния аксесоар с УВ защита. Наистина не сме очаквали, че това ще е втория по продаваемост продукт, когато заредихме малко количество по-скоро за проба. Още по-загадъчно, тези очила се купуваха изключително от жители на Тетевен. Трябва да направим калкулация колко бройки сме изпратили там, защото цифрата ще е наистина голяма, въпреки, че града е малък. Явно очилата са станали някаква мания (може би училищна), защото сме имали и поръчки на едро. Ще ми е много интересно да посетя този град, дали ще видя някой да ползва очилата :)
#1 UV Маркер пишещ невидимо
Не случайно най-продаваната стока е „вълшебния“ флумастер! Един от първите продукти, с които започнахме да търгуваме. Той е и основно виновен за стартирането на търговската ни дейност, тъй като представляваше голям интерес и не се откриваше другаде в България се продаваше като „топъл хляб“. След откриването на онлайн магазина Джаджите, маркера, продължи да се продава много добре, въпреки, че се появиха и други фирми, с подобни продукти. Предполагам обаче, успеха се дължи и на много достъпната му цена, която никой друг не може да предложи.

Post Your Comment Here

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *